Rajka község honlapja

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

Rajkai Horgász Egyesület

There are no translations available.

Vezetőség:

Elnök:                                     Takács Ernő
Alelnök:                                  Bencsik Balázs
Gazdasági vezető:                  Sipos Mihály
Titkár:                                    Tóth Tamás
Felügyelő bizottság elnöke:  Szabó Sándor

Egyesületünk 1973-ban alakult. Jelenleg 227 taggal Rajka egyik legnagyobb önkéntesen létrehozott társadalmi szervezete, amely a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének tagjaként fejti ki tevékenységét.

Célunk: a horgászmozgalom hagyományainak megőrzése, a tagok horgászérdekeinek képviselete, a horgászsport fejlesztése és népszerűsítése mellett a pihenés, a kultúrált szórakozás megteremtése. A szabadidő hasznos eltöltése, a természet szeretetére és védelmére való nevelés. Az egyesület kezelésében levő vízterületek és azok környezetének rendben tartása.

Egyesületünk kezelésében lévő vizek: Kavicsbánya tó, Homokbánya tó valamint 2011. január 1-jétől a Győrfi-Libáki-Duna-ág (Kempingtöltés átvágásától a hallépcsőig bezárólag.) Egyesületünk tagjai az éves tagdíj befizetését követően, külön területi engedély nélkül horgászhatják ezt az ágrendszert. Más egyesületekhez tartozó sporttársak részére lehetőség van erre a vízterületre külön engedélyt váltani, melynek éves díja: 7000 Ft.

Vízterületeinkre napijegyet is válthatnak az idelátogató magyar és külföldi horgásztársak.

Tavainkban minden évben három alkalommal kerül sor haltelepítésre a biztosabb fogás reményében. Többségében háromnyaras pontyot, de esetenként más halfajokat is telepítünk. Megtalálható halfajok vizeinkben: ponty, amur, dévérkeszeg, kárász, csuka, harcsa.

Az évente többször megrendezésre kerülő környezetvédelmi napjaink (melyeken tagjainknak évente egy alkalommal kötelező a részvétel) biztosítjuk, hogy a tagjaink és az idelátogatók gondozott környezetben pihenhessenek.

Nagy sikerrel rendezzük nyaranta a jó hangulatú horgászversennyel egybekötött és lassan hagyományossá váló Hal-napot, amely kellemes kikapcsolódást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Horgászengedély kiváltására Sipos Mihálynál (Rajka, Kossuth L. u.1.) van lehetőség.

Az engedélyek vásárlásához előzetesen a Rajkai Takarékszövetkezetnél vezetett egyesületi bankszámlaszámra ( 59500100-10025138 ) kell befizetni a kiválasztott csomagot, az itt kapott bizonylattal lehet az engedélyt kiváltani minden héten hétfőn, szerdán és szombaton 14. 00-tól 18. 00-ig.

Elérhetőségeink:

Takács Ernő, Tel.: 06-20-410-1583.

Sipos Mihály, Tel.: 06-20-425-2182.

Horgász Egyesületünk szeretettel vár minden eddigi és leendő horgásztársat.

 

Horgászjegy árak:

 

 

Elektronikus ügyintézés

Rajka TV

Közbiztonság

Közbiztonsággal kapcsolatos leírások, felhívások

Segélykérő telefonszámok:
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107

Körzeti rendőrségi megbízott:
Kalinkó József

Tel: 0670/3727308
Fogadóóra:
minden hó páros szerda 15:00-16:00,
KMB Iroda, Szent István út 18.

Közelgő eseményeink

Partnerség

Kép

p1080227_1.jpg

Kapcsolat

Számláló

Počet zobrazení obsahu : 20583723

Archívum

Megjelenítés